Corporate social responsibility in European SMEs-myth or reality? - Adámek, Pavel
Požiadavka spoločenskej zodpovednosti podnikania medzi európskymi malými a strednými podnikmi. Súčasná úroveň chápania spoločenskej zodpovenosti podnikania. Návrhy a pohľad na nové návrhy a iniciatívy. Možné prístupy pre budúce stratégie v oblasti spoločenskej zodpovednosti podnikania.