Priebeh procesov štruktúrnej adaptácie v slovenskej ekonomike - Fliegová, Jana
Pojem národné hospodárstvo a štruktúra ekonomiky. Ekonomické klasifikácie a členenie štruktúr v národnom hospodárstve. Systém národných účtov. Odvetvová a sektorová štruktúra národného hospodárstva. Vplyv transformácie na slovenskú ekonomiku v rokoch 1995-2008. Štruktúra HDP v rokoch 1997-2008. Odvetvová štruktúra prílevu priamych zahraničných investícií v rokoch 1998-2007. Vývoj zamestnanosti v rokoch 1995-2008. Podiel trhových a netrhových služieb na celkovej zamestnanosti.