Proces harmonizácie účtovníctva v Európe - Staríčková, Zuzana
Význam medzinárodnej harmonizácie úctovníctva. Vznik IAS/IFRS ako nástroja celosvetovej harmonizácie účtovníctva a výkazníctva. Informačné technológie a efektívne využívanie účtovníckych služieb.