Hospodárska kríza - nové možnosti a výzvy pre SR - Havettová, Miroslava
Aké možnosti majú ekonomiky v súčasnej dobe. Štruktúra ekonomiky Slovenskej republiky a jej možnosti do budúcnosti. Štruktúra vytvoreného HDP podľa jednotlivých odvetví OKEČ. Orientácia ekonomiky na výrobky a služby s vysokou pridanou hodnotou. Porovnanie podielu hi-tech exportu na celkovom exporte v Českej a Slovenskej republike.