Spravodlivosť spotrebných daní - Válek, Juraj, 1981-
Príspevok poukazuje na spravodlivosť spotrebných daní ako aj na to, či daň môže byť horizontálne spravodlivá a zároveň efektívna a akú úlohu zohráva rovnosť šancí pri spravodlivosti zdaňovania.