Financovanie vysokoškolského vzdelávania včera, dnes a zajtra - Vališová, Daša, 1982-
Príspevok oboznamuje so všetkými zásadnými zmenami v oblasti financovania vysokoškolského vzdelávania na Slovensku, ku ktorým došlo v rámci historického vývoja od vzniku samostatnej Slovenskej republiky. Poukazuje na navrhované opatrenia v oblasti financovania, ku ktorým má dôjsť v budúcnosti v nadväznosti na výsledky procesu komplexnej akreditácie.