Teoretické aspekty efektívnosti vo verejnom sektore so zameraním na verejné výdavky - Zubaľová, Alena, 1959-
Efektívnosť vo verejnom sektore v oblasti verejných výdavkov je predmetom rôznych teórii. Alternatívne pohľady na efektívnosť. Štyri základné definície štátov podľa úrovne štátnych intervencií do trhového mechanizmu. Mandellov model efektívnosti. Giniho koeficient.