Použitie a ochrana spoločného a výlučného majetku pri podnikaní jedného alebo obidvoch manželov a právne následky neúspešného podnikania jedného z manželov na spoločný alebo výlučný majetok nepodnikajúceho manžela - Gandžalová, Daniela
Právnu úpravu slovenského majetkového práva obsahuje zákon č. 40/1964Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Popis postupu pri podnikaní jedného z manželov. Charaketristika najtypickejších právnych následkov súvisiacich s neúspešným podnikaním jedného z manželov na spoločný majetok v rámci bezpodielového spoluvlastníctva manželov.