Determinanty hodnoty vlastného kapitálu v oceňovaní MSP s aplikáciou iteračnej metódy - Glova, Jozef
Návrh prístupu na riešenie problému určenia hodnoty vlastného kapitálu vo výpočte hodnoty podniku.Tento prístup využíva iteratívnu metódu, ktorá umožní určiť aktuálnu hodnotu vlastného kapitálu,ako aj vstup do výpočtu nákladov kapitálu, ak trhová hodnota vlastného kapitálu nie je k dispozícii alebo nie je dôverihodná vzhľadom na nedostupnosť,alebo slabú efektivitu trhu na ktorom sa obchoduje s majetkovými podielmi podniku.