O zdaňovaní príjmov fyzických osôb z hľadiska práva Európskych spoločenstiev - Sýkora, Matej
Priame dane v Európskej únii všeobecne. Zdaňovanie príjmov fyzických osôb vo vybraných štátoch EÚ. Rozhodovacia prax Súdneho dvora Európskych spoločenstiev (ES).