Deutschland nach der Wiedervereinigung -kurze Bilanz - Havlíček, René
Sbližovanie dvoch úplne rozdielných častí Nemecka. Analýza kráteho budovania v nových spolkových krajinách za posledných dvadsať rokov a zmeny v západonemeckej spoločnosti. Asimilačné procesy Východného a Západného Nemecka. Znovuzjednotenie Nemecka hodnotené súčasným pohľadom.