Role kartelových dohod při eliminaci dominantního postavení soutěžitele - Hurych, Petr
Ochrana trhu pred zneužitím dominantného postavenia jedným zo súťažiacich. Kartelové dohody. Podmienky zneužitia dominantného postavenia. Pozitíva a negatíva vyrovnania trhových síl pomocou kartelov.