Determinanty majetkovej a kapitálovej štruktúry podnikov agrorezortu - Baloghová, Beatrix
Článok prezentuje vybrané determinanty majetkovej a finančnej situácie v hodnotenom súbore poľnohospodárskych podnikov v SR v členení podľa právnej formy podnikania. Výsledky regresnej a korelačnej analýzy dokumentujú rozdielnosti vplyvu hodnotených faktorov na majetkovú a finančnú štruktúru podnikov.