Manažér a mobbing - Flešková, Marta
Vymedzenie pojmov. Mobbing na pracovisku. Dôsledky mobbingu. Úloha manažéra pri riešení mobbingu na pracovisku. Analýza výsledkov prieskumu mobbingového správania na pracovisku. Metodika skúmania. Dosiahnuté výsledky.