Development and position of agrarian foreign trade of the "Visegrad four" countries - Smutka, Luboš
Analýza vývoja agrárneho obchodu krajín V4. Článok venuje pozornosť aj vývojovým trendom v oblasti agrárneho obchodu realizovaného krajinami V4 v rámci teritória EÚ 27 a mimo neho.