Internacionalizácia podnikania malých a stredných podnikov - Mura, Ladislav, 1979-
Vzťah internacionalizácie a podnikateľskej činnosti malých a stredných podnikov, najdôležitejšie faktory internacionalizácie, ktoré musia manažéri podnikateľských subjektov ovládať v záujme úspešného rozvoja podnikania v medzinárodnom podnikateľskom prostredí. Bola použitá metóda analýzy teoretických poznatkov v rovine súčasných teórií a prístupov k internacionalizácii podnikania. Matica strategických odporúčaní pre podnik podľa Solberga.