Strategie personální stabilizace zaměstnanců ve firmách a podnicích - Kotyza, Otakar
Hlavné úlohy riadenia ľudských zdrojov. Spôsoby motivácie. Problémy stratégie personálnej stabilizácie schopných pracovných síl vo firmách a podnikoch.