Problematika sociálnych služieb v Rakúsku - Haladová, Martina
Charakteristika sociálnych služieb v Rakúsku. Financovanie sociálnych služieb v Rakúsku. Výška mesačného príspevku pri odkázanosti na pomoc inej osoby. Tirolský model poskytovania sociálnych služieb. Zriadenie informačnej linky pre občanov, ktorí hľadajú radu ohľadom sociálnej starostlivosti.