Domáci cestovný ruch v regiónoch cestovného ruchu - Kerekeš, Juraj
Ciele Programu podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike. Informačno-propagačná kampaň na podporu domáceho cestovného ruchu. Tvorba produktov cestovného ruchu. Spolupráca s regionálnymi a miestnymi organizáciami cestovného ruchu. Problematika financovania cestovného ruchu.