Ekonomické vzťahy v oblasti malého a stredného podnikania 2008-2009 - Strážovská, Ľubomíra
Pokles dôvery v službách a maloobchode ako dôsledok finančnej a hospodárskej krízy. Vývoj spotrebiteľských cien (2000-2008). Vstup Slovenska do eurozóny ako zaťažkávajúca skúška pre malé a stredné podniky. Dlhoročné bariéry rozvoja MSP. Európska charta pre malé podniky - jej zásady a princípy prijaté aj Slovenskou republikou.