Předplacené karty přicházejí - Juřík, Pavel
Nové príležitosti a rozvoj predplatených platobných kariet. Rozvoj ponuky amerických bánk a používanie predplatených kariet v strednej Európe. Ponuka členských bánk Master Card, Visa a American Express. Výhody platenia predplatenými kartami. Produkty predplatených kariet na Slovensku a v Čechách.