Postavenie podnikateľských inkubátorov v systéme podpory podnikania - Mura, Ladislav
Definícia a charakteristika podnikateľského inkubátora. Zakladanie podnikateľských inkubátorov vo svete a na Slovensku - krátka história. Prínosy podnikateľských inkubátorov do podnikania. Podnikateľské inkubátory na Slovensku do roku 2005. Základné typy podnikateľských inkubátorov. Budovanie siete podnikateľských inkubátorov na Slovensku. Financovanie podnikateľských inkubátorov. Služby podnikateľských inkubátorov. Aktuálna sieť podnikateľských inkubátorov v SR.