Financování aktivit malých a středních podniků v rámci Evropské unie - Myšková, Renáta
Pojem malý a stredný podnik v rámci EU a ich štruktúra v Českej republike. Vývoj malého a stredného podnikania v Českej republike v rokoch 1998-2008. Možnosti finančnej podpory malých a stredných podnikov v rámci EU. Získanie finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EU. Národné programy podpory malých a stredných podnikateľov.