Klastrové iniciativy a transformace starých průmyslových regionů - Skokan, Karel
Efektívnosť klastrových politík v procese transformácie starých priemyselných alebo zaostávajúcich regiónov. Typy klástrovej revitalizácie v starých priemyselných oblastiach.