Světoví bankéři mají největší obavy ze státních zásahů
Prieskum založený na názoroch predstaviteľov finančného sveta zo 49 krajín vrátane zástupcov českých bánk. Centrum pre výskum finančných inovácií (CSFI). Banky vs. spoločnosť. Politické zásahy v období finančnej krízy. Desať najväčších hrozieb pre český bankový sektor.