Není krize jako krize - Vocilka, Aleš
Finančná kríza v Ázii, Rusku, Amerike a v ďalších častiach sveta. Výkonnosť vybraných regiónov v rámci rozvíjajúcich sa akciových trhov. Geografické rozloženie akciových indexov a ich výkonnosť.