[Determinanty kreovania mediálnej kultúry] - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Recenzia na monografiu renomovanej novinárky a odborníčky na masmediálnu komunikáciu Hany Pravdovej: Determinanty kreovania mediálnej kultúry. V monografii autorka porovnáva jednotlivé prístupy súčasných autorov a na základe aplikácie metódy obsahovej analýzy vymedzuje pojem mediálnej kultúry, poukazuje na jeho kauzálne súvislosti a gnozeologické východiská v súčasných koncepciách.