Logistická metrika využívaná pro vyhodnocování procesu dopravy - Smolová, Jaroslava
Výkonnostné a diagnostické ukazovatele v rámci logistickej metriky. Delenie ukazovateľov v rámci hodnotenia dopravy na ukazovatele produktivity, hospodárnosti a kvality. Prehľad najčastejšie používaných ukazovateľov, ktorými podniky sledujú proces dopravy. Výsledky dotazníkového prieskumu v Českej republike.