Míra akceptace mobile marketingu v české společnosti - Březinová, Monika
Mobil marketing ako nová metóda cielených marketingových kampaní. Výhody a nevýhody využívania mobil marketingu. Miera akceptácie mobil marketingu u českých spotrebiteľov. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 275 respondentov.