Specifics of certification in informatics in Slovakia - Pólya, Attila
Systém ECDL na Slovensku. Situácia s ECDL pred rokom 2003 a po roku 2003. Rozdielne prístupy k systému ECDL na Slovensku a v Maďarsku. Očakávaný smer vývoja systému ECDL na Slovensku.