Mentoring - komunikace ve vzdělávání v rámci pracovního procesu - Řehoř, Petr
Vysvetlenie pojmu mentoring. Kvalitná komunikácia ako základný predpoklad úspešného mentoringu. Hlavní aktéri pri použití metódy mentoringu. Hlavné body mentoringu. Kurzy a projekty mentoringu v praxi.