Manipulovanie ako pracovná metóda - Burák, Emil
Prostredie sťažené celosvetovou recesiou. Objektívne a subjektívne prístupy na trhu, v zamestnaní i v spoločnosti. Transparency Internacional (medzinárodná inštitúcia strážacia transparentnosť štátnych zákaziek). Odhaľovanie manipulácie so spotrebiteľom. Bludisko hodnôt trhovej ekonomiky. Objektívne rozhodovanie a stabilizátory rizík. Profesionalita a etické hodnoty.