Čo predchádzalo vzniku Lamfalussyho procesu - Kaššovič, Ján
Pojem finančný trh. Hlavné podnety integrácie finančných trhov. Faktory globalizácie finančných trhov a svetového hospodárstva. Prínosy a negatíva finančnej globalizácie. Ciele Bielej knihy o politike finančných služieb na roky 2005 - 2010, ktorá predstavila priority Európskej komisie týkajúce sa politiky finančných služieb do roku 2010.