Tajomstvo obchodu s literatúrou - Burák, Emil
Marketing a reklama ako fenomény predaja. Tajomstvo knižného biznisu. Užitočnosť a poznanie ukryté v knihách. Najcennejšie hodnoty v živote človeka. Prieskumy čitateľnosti a vzťah ku knihám. Warren Buffett z USA a jeho čitateľská záľuba. Poznanie ako duševné bohatstvo.