Od Xenofonta k Lucasovi - Iša, Ján
Úvaha o význame štúdia dejín ekonomického myslenia na vysokých školách ekonomického zamerania. Recenzia na učebnicu Dejiny ekonomických teórií, ktorej autormi sú pracovníci Katedry všeobecnej ekonomickej teórie a hospodárskych dejín NHF EU v Bratislave.