Trendy v riadení likvidity - Krištofík, Peter
Tretí článok reťazca súvisiaceho s likviditou - plánovanie cash flow. Výhody plánovania peňažných tokov. Výzvy v plánovaní peňažných tokov. Možnosti skvalitnenia plánovacieho procesu. Projekt skvalitnenia plánovania peňažných tokov.