[Business as a colling] - Čaplánová, Anetta, 1967-
Recenzia na publikáciu Podnikanie ako poslanie. Kniha ponúka pohľad filozofa - teológa na oblasť, ktorá sa často považuje za oblasť narúšajúcu duchovný život a hodnoty spoločnosti.