Podpora finančnej gramotnosti spotrebiteľov v krajinách EÚ - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Zelená kniha retailových služieb - správa Európskej únie, ktorá kladie veľký dôraz na potrebu zvyšovania finančnej gramotnosti spotrebiteľov. Rozdiel medzi poskytovaním informácií a finančným poradenstvom. Zjednotenie poplatkov pri cezhraničných a tuzemských platbách v euro. Príprava implementácie produktu cezhraničného inkasa SEPA Direct debit. SEPA - cash pooling.