Efektívne prístupy hodnotenia produktivity podnikateľského prostredia na prekonanie krízy - Hudák, Jozef
Súbor politických, hospodárskych, sociálnych a technologických síl vytvára podnikateľské prostredie, ktoré je navzájom úzko prepojené. Následky problémov globálnej krízy v podnikateľskom prostredí. Hodnotenie podnikateľského prostredia SR Svetovou bankou a MMF. Využitie prostriedkov z fondov EÚ. Súbor opatrení vlády. Výzvy pre podnikateľov k trvaloudržateľnému budovaniu konkurencieschopnosti.