Možnosti ohodnotenia doménových mien - Kardoš, Peter
Vymedzenie základných pojmov a zatriedenie doménových mien. Rozdiely medzi ochrannými známkami a doménovými menami. Prístupy k stanoveniu hodnoty doménového mena. Metóda licenčnej analógie. Metóda kapitalizácie odčerpateľných zdrojov. Nákladový princíp stanovenia hodnoty nehmotného majetku. Porovnávací princíp. Využitie porovnávacieho prístupu pri stanovení hodnoty doménového mena.