Vzdelávanie zamestnancov - Puškáčová, Zora
Vzdelávanie zamestnancov ako súčasť sytému riadenia ľudských zdrojov. Formy vzdelávania zamestnancov - základné rozdiely a definície. Vzdelávanie zamestnancov ako prekážka v práci na strane zamestnanca. Vzdelávanie zamestnancov ako jeden zo základných cieľov podnikovej sociálnej politiky. Dohoda o zvyšovaní kvalifikácie zamestnanca.