Kríza podnikania ako kríza organizačnej klultúry - Strapko, Michal
Globálna kríza ako následok rozporu medzi ekonomikou a spoločnosťou. Ľudský a sociálny kapitál. Organizačná kultúra ktorej myslenie ovplyvňuje správanie jednotlivých zamestnancov. Denisov model organizačnej kultúry. Interné procesy a delegovanie právomocí. Schopnosť organizácie prispôsobiť sa zmenám. Ukazovatele tímovej práce.