Manažment financovania investičných projektov z fondov EÚ - Kiseľáková, Dana
Možnosť financovania investičných projektov z fondov Európskej únie. Podmienky pre poskytnutie nenávratného finančného príspevku. Spolufinancovanie podnikateľa. Projektové financovanie z fondov EÚ. Projekty verejného sektora - potreba vypracovania nákladovo výnosovej analýzy - Cost benefit analysis (CBA).