Štruktúrne súvislosti slovenskej ekonomiky - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analýza vývoja štruktúry slovenskej ekonomiky. Hĺbková analýza medzodvetvových vzťahov. Medzisektorové väzby boli namerané prostredníctvom dvoch metód - Cheneryho-Watanabe a Ramussenovou metódou. Pôvodnú Input-output analýzu rozšírila o maticu technologických tokov. Identifikácia spillover efektov. Kľúčové odvetvia slovenskej ekonomiky a jadro národného inovačného systému.