Inovačné princípy cenné know-how pre vytváranie hodnotových inovácií - Butora, Peter
Inovačné princípy (IP) ako cenný zdroj pomocou ktorých môžeme zefektívniť konkurencieschopnosť výrobkov a služieb. Identifikácia inovačných princípov na základe analýz G. S, Altschullera je kľúčovou súčasťou metodiky TRIZ. Spôsoby využitia a voľba konkrétneho prístupu inovačných princípov. Kompletný zoznam IP.