Veda a výskum ako faktor inovačnej výkonnosti - Fülöp, Peter
Inovačná výkonnosť krajín EÚ, ich poradie, silné a slabé stránky. Analýza vplyvu vedy a výskumu na inovačnú výkonnosť a jej dôležitosť pri formovaní ekonomických štruktúr. Slovensko sa podľa inovačných charakteristík zaraďuje do poslednej skupiny, označovanej ako dobiehajúce krajiny. Možnosti zlepšenia pozície SR. Analýza vývoja výdavkov na vedu a výskum a krátkodobá prognóza.