Kodaň, a co dál? Nesplněná očekávání a výhledy do budoucna - Doležal, Jan
Konferencia v Kodani venovaná boju s klimatickými zmenami na medzinárodnej úrovni. Očakávania a realita konferencie. Kodaňská dohoda. Význam dohody a výhliadky do budúcnosti.