Výskumné PPP projekty vo výzve 7. RP EÚ na roky 2010-2014 - Janičkovič, Dušan
PPP projekty vybrala Európska komisia na podnet European Technology Platforms - MANUFUTURE (Future Manufacturing Technologies), ECTP (European Costruction Technology Platform), ERTRAC (European Road Transport Research Advisory Council) a EpoSS (European Technology Platform on Smart System Integration), pre oblasti tvorby HDP a spotreby energie v EÚ - priemyselnú výrobu, stavebníctvo a automobilovú výrobu.