Heidegger, Descartes a metafyzika subjektivity - Ješič, Milovan
Formovanie Heideggerovho filozofického myslenia a spojitosť s filozofickým dedičstvom po zakladateľovi novovekej filozofie René Descartom. Interpretácia charakteru novovekej vedy s dôrazom na chápanie metafyziky a subjektivity. Heideggerova kritika a postoj k Descartovej práci "Bytie a čas".