Tištěné RFID tagy v roce 2010 - Harrop, Peter
Za posledných päť rokov sa trh s RFID produktami takmer ztrojnásobil. Behom nasledujúcich desiatich rokov sa očakáva prudký rozvoj a nástup tlačených RFID tagov. Predpokladá sa nižšia cena tlačených tagov. Najväčiu časť nákladov na jeden tag tvorí kremíkový čip. Prvé tlačené RFID tagy budú založené na technológii HF. Dobré aj zlé správy týkajúce sa tlačených RFID tagov.